Stötta

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
3
Typ:
Bli stödmedlem
Antal:

Mobbning skördar fler liv än vad trafiken gör i Sverige, ändå ser många inte problemet. Det är fullständigt oacceptabelt! Jag var nära att ta mitt liv på grund av mobbning. Jag vet hur det känns. Idag vill jag göra skillnad, jag tror att vi gör bäst skillnad genom att berätta våra historier. Därför driver jag (Jakob Lindén) sedan 2011 den underbara kampanjen "Min historia för att hjälpa andra". Jag hoppas det är vi som förändrar samhället tillsammans.

Är du med? I så fall tycker jag du ska stötta ett förebyggande arbete med 200 kronor/ år till en stor anti - mobbing, stigmatiserings och diskriminerings kampanj genom att fylla i dina uppgifter i kasssan.

Önskas inbetalningskort direkt, eller vill du bara veta mer går det också bra att skicka ett mail till mailto:inbetalning@jakoblinden.se.

Pengarna kommer att användas till föreläsningar, utbildningsmaterial och opinionsbildning. Du måste vara över 18 år, eller ha godkännande från målsman för att bli stödmedlem. Du stödjer automatiskt kampanjen med 200 kronor år. Du får kontinuerlig information och uppdatering genom ett brev. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Du kommer också att få ett registrerat och godkänt organisationsnummer i din faktura. 

Har du inte ekonomisk möjlighet kan du göra stor skillnad genom att sprida vidare informationen på sociala medier.

Tack för att du är med oss!

"Ensam är stark tillsammans är vi oslagbara."