min bok: "Sanningens ord"

Under min första tid på gymnasiet utsattes jag för grov "mobbning". Det var rent ut sagt ett helvete.

 

Mitt i allt har jag också mått fantastiskt bra och efteråt har jag insett att livet faktiskt går vidare. Ett mänskligare liv med lite mer sympati och med ännu mer stöd till de som behöver mina positiva egenskaper allra mest – människor i samma situation.

 

Nu har jag skrivit en bok om mina upplevelser på en av Sveriges internatskolor och dess konsekvenser. Vad hat mot enskilda individer leder till, hur jag anser att ledningen agerat och så vidare.  Boken skildrar en ung människas resa genom livet, ett liv med våld, hat och droger. Samtidigt beskriver jag också en kärleksfull resa med livsglädje, optimism och framtidstro. Jag skriver detaljerat i boken om det som hände mig och hur jag som person har påverkats. Hur min syn på moral har förändrats och hur jag inte kan hata de som mobbade mig.

 

För mig handlar det inte bara om att berätta en historia, det hela handlar om att ni som läsare skall inse resultatet av historien och dess företeelser.

 

Priset är 75 kronor extra avgifter för porto kan komma att tilläggas. För mer information om hur du beställer boken vänligen läs informationsrutan nedan.

 

Vill ni läsa vad andra tycker om min bok klicka här

 

Ps. Självklart får ni boken signerad av mig personligen.

" Denna skildring kommer från
min fysiska och psykiska verklighet
genom vilken jag står i begrepp
att i ord
uttrycka mina tankars och känslors reala rättstvister
således
*
En människas berättelse
med ambitionen att skildra
det verkliga
utanför existensens maktflöde och orättfärdighet
*
Min strävan
att beskriva
det sanna
med moralen som följeslagare
*
Min förhoppning
att bidra till
ett humant
framåtskridande samhälle

 

Låt oss inleda i tiden och nuet som är 

 

"Corpus delicti" - Spåren av ett brott " 

Ur: Sanningens ord

 

"Boken visar tydligt hur ensam och liten man är som utsatt och hur lite vuxenvärlden faktiskt agerar. Den ger en trovärdig och ärlig syn på hur verkligheten ser ut. Den visar även på vilka funderingar man har som utsatt som mer eller mindre alla har samma t.ex. den skuld man själv känner och frågan varför just jag. Den visar även hur mycket kränkningar och våld kan påverka en genom att försöka fly in i sin egen värld och ta till oacceptabla medel för att överleva. Den visar även hur viktigt det är att någon i samhället agerar och tror på den utsattes berättelse. Men framför allt visar den hur man kan ha en inre styrka utan att veta om det och ta fram den när livet hänger på en skör tråd. Det är en gåva."

 

Björn Hultman, föreläser om mobbning, Stockholm, 2012, http://antimobbning.wordpress.com/.

"Jag sträckläste boken när den kom och är tacksam för möjligheten att ta del av dina smärtsamma erfarenheter av skoltiden. Det är modigt att beskriva allt detta och ge röst åt de många ungdomar som lider i tysthet och inte vågar berätta" Bitten LundbergLäs vad fler tycker här.

Formulär

  • Det har varit stor efterfrågan på boken. Jag arbetar på en ny upplaga av "Sanningens ord". Jag ber därför att få återkomma, när jag har gjort klart den nya upplagan. Vänligen fyll inte i formuläret.

    Boken finns att låna på några bibliotek i södra, mellersta och norra Sverige. Vill ni veta vilka kontakta mig.