Företag eller privatperson, hjälp mig att hjälpa fler!

Som ni säkert redan vet är vi beroende av er som bidragsgivare, för att projektet ska kunna leva så länge som möjligt och speciellt utvecklas. Det här är ett ytterst långsiktigt projekt. Firma Jakob Lindén, är registrerad som enskild näringsverksamhet och har F-skattsedel, bankgiro samt organisationsnummer . 

 

Vill du som företag/ privatperson donera pengar till verksamheten (valfritt belopp). Kan ni göra det enkelt till bankgiro 565-3779 Glöm inte att ange mottagare/ företag så kommer du/ ni med på hemsidan. Om ni vill! Alternativt via den här länken.  Önskas inbetalningskort direkt, eller har ni fler frågor går det också bra att skicka ett mail till inbetalning@jakolinden.se.

 

Vi söker kontinuerligt nya vägar att samarbeta och är intresserade av samarbete med dig som vill sponsra, för att du tycker budskapet är viktigt. Företag eller privatperson spelar ingen roll. Välkommen! 

 

Du kan också välja att bli stödmedlem med en symbolisk summa som du skänker varje år eller månad. Du kan även smsa "Motmobbning" till 72120, så kontaktar vi dig snart och frågar hur du vill betala.  

 

Tack på förhand för din gåva, den behövs i kampen mot mobbning & utanförskap!

Känner du dig osäker på vad pengarna som du vill bidra med går till läs mer här

Stor tack till  er för att ni stödjer vår kamp mot mobbning!

 

* Björn Melbin 200 kronor år
* Stina Östman 200 kronor år
* Morgan Hilmersson 200 kronor år 

Stötta - Bli stödmedlem

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

"Jakob! Du är inte bara en förebild för landets ungdomar. Jakob, du är också en förebild för oss vuxna. Människor som vågar, öppnar och bryr sig tycker jag är sanna medmänniskor. Du ser dig själv inte som ett offer, du ser snarare hur du kan göra för att förändrar situationen och det som du anser är fel. Jag tror på din kamp och är helt övertygad om att just din kamp kan bringa nytta i samhället. Gör som jag, ge en hundring eller 2 varje år! "

 

Ewa Lundberg 20 December 2011 (stolt bidragsgivare).

© Leif Andersson.
© Leif Andersson.