Sprid vidare ett budskap och en verklighet

Mobbning finns överallt i samhället, den här hemsidans syfte är att belysa problemet med mobbning, utanförskap och stigma. Genom egna berättelser. För er som hittat hit första gången kika gärna på startsidan. För mer information  

 

Vi behöver fler eldsjälar som är villiga att stötta ett förebyggande arbete mot mobbning och kränkningar på skolor och arbetsplatser. Vi behöver både företag och privatpersoner som kan hjälpa oss att sprida budskapet. VI ACCEPTERAR INTE MOBBNING, VI STÖDJER KAMPEN MOT MOBBNING. Ingen ung eller vuxen människa ska behöva gå till sin arbetsplats med en stor klump i magen. Det här kan du göra för att hjälpa till symboliskt utan att behöva betala:

 

  • Klistra in någon av Htmlkoderna nedan. Ni stödjer min/ vår kamp mot mobbning på din/ er hemsida eller blogg. Om ni önskar beställa en egen banner som passar färgerna och din design vänligen kontakta mig. Självklart är det gratis.
  • Ni kan dela sidan (någon berättelse ni tycker om) på facebook, instagram eller twitter.
  • Dela någon av filmerna på youtube.
  • Var vaken, visa civilkurage och se med båda ögonen!
  • Har du filmkunskaper, behöver jag också speciellt dig som kan tänka dig att göra en ny film med bättre kvalité. Eller på något annat vis vill bidra till marknadsföring av kampanjen "Min historia för att hjälpa andra". All hjälp är guld värld!
 

Dela på sociala medier

Klistra in någon av dessa banners på din hemsida/ blogg och visa att du tar parti mot mobbning.Tack på förhand!

BannerFans.com
BannerFans.com
BannerFans.com
BannerFans.com